آموزشی, گوگل پلی

نحوه استفاده از گیفت کارت گوگل پلی

نحوه استفاده از گیفت کارت گوگل پلی

استفاده از گیفت کارت گوگل پلی (Google play) و یا شارژ حساب گوگل پلی به کمک گیفت کارت با IP ایران قابل انجام نیست و به علت تحریم‌ها، محدودیت و پیچیدگی‌های آن بیشتر از دیگر گیفت کارت‌هاست. اما با این حال، ردیم گیفت کارت گوگل پلی روش‌هایی دارد که در این مقاله بصورت کامل توضیح داده‌ایم (روش‌های ردیم گوگل پلی که توسط کاربران مورد استفاده قرار گرفته و فیدبک‌های مثبتی داشته‌اند).

سیستم تحریم‌های اعمال شده از جانب Google، دارای پیچیدگی‌هایی است که باعث می‌شود نتوانیم آموزش ثابت و مشخصی برای آن داشته باشیم تا برای تمام کاربران قابل استفاده باشد. به همین دلیل در ادامه با روش‌های مختلفی از ردیم گیفت کارت گوگل پلی مواجه خواهید شد که البته هر کدام بیشتر از چند دقیقه زمان شما را نمی‌گیرند.

اگر روش اول برای شما موفقیت آمیز نبود، پیشنهاد می‌کنیم روش‌های بعدی را امتحان کنید.

آماده سازی اکانت برای ردیم گیفت کارت Google play

به عنوان اولین نکته در این آموزش، تمامی مراحل ردیم گیفت کارت گوگل پلی می‌بایست با IP غیر از ایران انجام شود (به سرویس تغییر IP متصل شوید).

  • بعد از تغییر IP، برای بررسی موقعیت جدید می‌توانید از سایت‌هایی مانند ipinfo.io استفاده کنید.
  • اگر با موبایل و اپلیکیشن Google play قصد استفاده از گیفت کارت گوگل پلی را دارید، جی پی اس دستگاه خاموش شود و ساعت موبایل را روی ساعت آمریکا تنظیم کنید. همچنین دیتا و کش قبلی گوگل پلی را حذف نمایید (برای انجام این کار، به آموزش آن در این لینک مراجعه کنید).

راهنمای تصویری نحوه استفاده از گیفت کارت گوگل پلی

استفاده از گیفت کارت در گوگل پلی در حال حاظر به سه روش قابل انجام است، از طریق اپلیکیشن و سایت و شبیه‌ساز که بر اساس نظرات و بازخوردها، تعداد کاربرانی که با روش شبیه‌ساز موفق به ردیم گیفت کارت گوگل پلی شده‌اند، بیشتر از دیگر روش‌هاست (آخرین آموزش این صفحه).

آموزش استفاده از گیفت کارت گوگل پلی از طریق سایت

تمام مراحل ردیم گیفت کارت گوگل پلی را به ترتیب زیر انجام دهید:

زمان مورد نیاز: 2 دقیقه

  1. وارد وب‌سایت play.google.com شده و به حساب جیمیل خود وارد شوید.

    لاگین به حساب جیمیل
  2. روی گزینه‌ “Redeem” کلیک کنید.

    روی گزینه redeem کلیک کنید
  3. کد گیفت کارت خود را وارد کرده و سپس بر روی دکمه‌ “Redeem” کلیک کنید.

    کد گیفت کارت گوگل پلی خود را وارد کنید
  4. مبلغ گیفت کارت و آدرس جیمیل خود را بررسی کرده و در صورت صحت اطلاعات، آن را با کلیک بر روی “Confirm” تایید کنید.

    ردیم گیفت کارت را تایید کنید

    پس از تایید موجودی به حساب گوگل شما اضافه خواهد شد.

نحوه استفاده از گیفت کارت گوگل پلی از طریق اپلیکیشن

۱- در دستگاه اندرویدی اپلیکیشن “Play Store” را اجرا کرده و سپس بر روی آیکون پروفایل یا بزنید.

ردیم گیفت کارت گوگل پلی

۲- وارد قسمت “Payments & Subscriptions” شوید.

وارد قسمت Payments & subscription شوید

۳- در منوی باز شده، وارد بخش “Redeem gift code” شوید.

آموزش استفاده از گیفت کارت گوگل پلی

۴- کد گیفت کارت گوگل پلی خود را در قسمت مشخص شده وارد کرده و تایید کنید. اگر اطلاعات وارد شده صحیح باشد مبلغ به موجودی شما اضافه خواهد شد.

کد گیفت کارت گوگل پلی را وارد کنید

برای بررسی موجودی جدید پس از ردیم گیفت کارت می‌توانید به قسمت “Payments & Subscriptions” مراجعه کنید (این قسمت در تصویر مرحله‌ی ۲ بالا نیز دیده می‌شود) و شارژ اکانت‌تان را همانند تصویر زیر مشاهده کنید:

مشاهده شارژ گوگل پلی

نحوه استفاده از گیفت کارت گوگل پلی به کمک برنامه‌های شبیه‌ساز (روش جدید)

با توجه به تحریم‌هایی که درگیر آن هستیم و مشکلات متعددی که در استفاده از گیفت کارت گوگل پلی وجود دارد، این راهکار بصورت ۱۰۰٪ تضمینی نمی‌باشد اما طبق بازخوردهایی که دریافت کرده‌ایم، بسیاری از کاربران از این روش موفق به ردیم گیفت کارت گوگل پلی شده‌اند.

  1. ابتدا بلو استکس را در یک دستگاه ویندوزی یا مک نصب کنید و همچنین یک برنامه‌ی خوب برای تغییر آی پی داشته باشید (اگر ریجن آمریکا باشد، ترجیحا آي پی آمریکا داشته باشید) و در همین ابتدا به آن متصل شوید.
  2. یک Instance جدید (حتی اگر از قبل داشته باشید) در محیط BlueStacks ایجاد کنید.
  3. از پنجره‌ “Fresh Instance” تمام مشخصات را در بالاترین حد ممکن تنظیم کنید و “Start” را بزنید.
  4. اگر پیامی برای ورود به اکانت نمایان شد، گزینه‌ “Do it Later” را انتخاب کنید.
  5. وارد قسمت “Android Setting” شده و دسترسی “Location” و “Emergeny Location” را خاموش کنید(مهم).
  6. وارد بخش “Date & Time” شده و حالت اتوماتیک اطلاعات تاریخ و زمان را خاموش کنید. سپس “Time Zone” را در حالت “Eastern Daylight Time” قرار داده و آخرین گزینه را در حالت ۲۴ ساعته تنظیم کنید.
  7. در این مرحله وارد اکانت گوگل پلی شده و اپلیکیشن “Tuxler” را دانلود کنید (این یک اپلیکیشن تغییر آی پی است که اصطلاحا از آی پی‌های رزیدنشیال ارائه می‌دهد و در واقع IPهای معتبری هستند، اما از آنجایی که ممکن است در زمانی که شما در حال مطالعه این مقاله هستید، IP های این اپلیکیشن نیز از این حالت خارج شود، بنابراین اگر سرویس بهتری برای این کار داشتید،‌ می‌توانید آن را نصب کنید و یا در قسمت نظرات اطلاع دهید تا با توجه به شرایط موجود، اپلیکیشن قابل استفاده در آن بازه‌ی زمانی را معرفی کنیم).
  8. با توجه به اینکه روی شبیه ساز برنامه تغییر آی پی نداشتید (تا به این مرحله)، یک‌بار اطلاعات را بصورت کامل پاکسازی کنید. برای این کار ابتدا از اکانت گوگل پلی خارج شوید، سپس وارد بخش “Applications” شده و سپس در بخش “Storage” مربوط به اپلیکیشن گوگل پلی،‌ کش را حذف کنید و همین کار برای اپلیکیشن Google Play Services هم انجام دهید (آموزش تصویری این قسمت را در اینجا می‌توانید مشاهده کنید).
  9. پس از پاکسازی، ابتدا اپلیکیشن تغییر IP را متصل کرده و یک‌بار موقعیت مکانی جدید را پس از تغییر آی پی از سایت‌هایی مثل ipinfo.io بررسی کنید.
  10. سپس وارد گوگل پلی شده و از بخش “Security” تمام دستگاه‌هایی که به اکانت متصل هستید را خارج کنید (به جز شبیه‌ساز) و همچنین از قسمت “Recovery Phone” تمام شماره‌هایی که مربوط به کشور ایران باشد را حذف کنید.
  11. حالا وارد بخش “Payment Methods” و سپس “Redeem Code” شده و کد گیفت کارت را در قسمت مشخص شده وارد کنید.

در نظر داشته باشید که این روش بصورت ۱۰۰٪ تضمینی نیست اما نسبت به روش‌های عادی شانس بسیار بیشتری برای ردیم شدن گیفت کارت گوگل پلی خواهید داشت. از آنجایی که این روش از استفاده‌ی گیفت کارت در گوگل پلی پیچیدگی‌هایی دارد، اگر با هر قسمت از این پروسه با مشکلی مواجه شدید، می‌توانید از طریق نظرات اعلام کنید تا توضیحات بیشتری ارائه دهیم.

خطاهایی که ممکن است با آن مواجه شوید

  • خطای “Error redeeming code. Error Code: PRS-GCRPM-01”

این خطا به علت عدم تغییر آی پی و یا استفاده از IP نامعتبر است و همچنین ممکن است آدرس و کد پستی غیر معتبر استفاده کرده باشید. البته اگر از شما درخواست کد پستی یا Zipcode شده باشد. در این شرایط پیشنهاد می‌کنیم از یک سرویس تغییر IP معتبر ( آی پی Residential) استفاده کنید.

  • خطای “Code country does not match your account country”

به این معناست که کشور گیفت کارت خریداری شده با کشور اکانت گوگل پلی شما تطابق ندارد. در این حالت یا کشور اکانت را تغییر دهید و یا حساب جدیدی با کشور گیفت کارت خود ایجاد کنید. جهت تغییر آدرس می‌توانید به لینک https://pay.google.com/ مراجعه کرده و از قسمت “Address” نسبت به تغییر اطلاعات اقدام کنید.

  • خطای “You have already redeemed that code”

اگر با چنین خطایی مواجه شده‌اید، به این معناست که اکانت شما شارژ شده و یا قبلا استفاده شده است. اگر موجودی را مشاهده نمی‌کنید یک‌بار دستگاه خود را ریستارت کرده و Clear Cache کنید. اگر به موجودی شما اضافه نشده بود، این موضوع را با پشتیبان مجموعه‌ای که گیفت کارت را تهیه کرده‌اید، در میان بگذارید.

  • خطای “your order could not be processed please try again”

ابتدا دستگاه خود را ریستارت کرده و Cache و Data گوگل پلی را پاک کنید، سپس با IP غیر از ایران وارد حساب خود شوید.

  • خطای “You may have input the wrong code, or the code may be invalid”

ممکن است کد گیفت کارت خود را اشتباه وارد کرده باشید، کد را مجدد وارد کنید. در صورت تکرار این موضوع را با پشتیبان مجموعه‌ای که از آن خرید داشته‌اید در میان بگذارید.

سوالات پرتکرار درباره استفاده از این گیفت کارت

  • راهکاری برای شرایط فعلی که امکان ردیم گیفت کارت گوگل پلی برای ایرانیان نیست دارید؟

    متاسفانه تحریم‌ها باعث این شده‌اند که گوگل پلی به سادگی امکان استفاده از گیفت کارت را نمی‌دهد ولی همچنان برای استفاده از خدمات برنامه‌ی خاص و یا بازی‌ها می‌توانید از سرویس‌ پرداخت درون‌برنامه‌ای گیفت برگ استفاده کنید.

  • چطور می‌توانیم تشخیص بدیم که اکانت گوگل پلی از چه کشوری ساخته شده است ؟

    ابتدا وارد Wallet.google.com شده و به قسمت “Setting” مراجعه کنید، در این صفحه اطلاعات شما مشخص شده است.

  • با توجه به شرایط فعلی پیشنهاد می‌کنید این محصول را خریداری کنیم؟

    اگر روش جایگزینی برای خرید شما وجود دارد، پیشنهاد می‌کنیم از روش‌های جایگزین آن استفاده کنید چرا که خرید گیفت کارت گوگل پلی محدودیت‌ها و ریسک‌هایی دارد و مانند گیفت کارت‌های دیگر برندها به سادگی قابل ردیم نیست.

  • نحوه استفاده از گیفت کارت گوگل پلی که با شبیه ساز بلو استکس انجام می‌شود، چند درصد احتمال ردیم شدن دارد؟

    عدد دقیقی نمی‌توان اعلام کرد اما باتوجه به بازخوردهایی که این روش در یوتیوب و کاربرهای گیفت برگ مشاهده شد، تقریبا ۷۰٪ افرادی که این روش را اجرا کرده‌اند، موفق به ردیم گیفت کارت گوگل پلی شده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *